Sport

FC Viitorul - Astra Giurgiu, joi, la Ovidiu Gică Hagi - „Nu poate exista o normalitate în felul cum s-a făcut programarea“

Stadionul central al bazei sportive a Academiei Hagi, de la Ovidiu, găzduiește joi, 5 decembrie, de la iora 20.30, meciul din etapa a 19-a a Ligii 1 dintre FC Viitorul și Astra Giurgiu.

În clasament, FC Viitorul se află pe locul trei, cu 32 de puncte, în vreme ce Atra ocupă poziția a doua, cu 34 de puncte.

FC Viitorul vine după o deplasare grea la Botoșani, iar Astra are mult mai multe zile de pauză până la meci, fapt care a fost semnalat de Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul.

Sunt trei puncte importante. Sperăm să câștigăm, contra unui adversar care e în formă, cu jucători de calitate, experimentați. Astra joacă un fotbal inteligent, dar sperăm să fim noi, mult mai iuți ca ei și să ne impunem din toate punctele de vedere. Chiar dacă venim dintr-o deplasare lungă și grea, trebuie să facem tot posibilul să câștigăm. Astra a stat șase zile, noi trei, două zile de odihnă și drumul. Astra a jucat acasă, noi în deplasare. Dar trebuie să găsim soluții, nu avem nicio scuză. Însă există reaintenție în ce privește această programare. Nu poate exista o normalitate, să înțelegi ca o echipă să aibă șase zile libere, iar cealaltă două, că a treia joacă. Și după o deplasare grea, cea mai lungă din România, în care faci drumul cu avionul și autocarul. Dar asta e. Vom juca și nu avem ce face, trebuie să câștigăm, având un adversar foarte bun, care va fi mult mai proaspăt decât noi. Totuși, acasă n-am pierrdut de mult timp, avem victorii și sperăm să continuăm pe același drum, a spus Gică Hagi.

Vrem să luăm cele trei puncte. Pentru aceasta jucăm la fiecare meci. Ne așteaptă însă un meci dificil, cu o echipă în formă.  Acasă am demonstrat că ne simțim foarte bine și ne gândim numai la victorie. Pe teren propriu am înscris multe goluri și sperăm să repetăm aceasta, a precizat și fundașul dreapta Radu Boboc.

Meciul cu Astra e foarte important pentru noi, întrucât venim după o înfrângere la Botoșani. Trebuie să câștigăm pentru moralul nostru. Sper să și înscriu. Acasă n-am mai pierdut de un an. Sperăm să o ținem în continuare așa. Astra va veni foarte motivată, are jucători valoroși, dar noi cu siguranță vom încerca să ne facem jocul nostru. La fiecare meci, plecăm cu gânduri pozitive, dorind să obținem toate punctele, a punctat mijlocașul Andrei Ciobanu.  


Sursa foto: ZIUA de Constanța     

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

FC Viitorul a revenit la Constanța, după cantonamentul de la Belek

26 Jan 2020 815

Un telefon iPhone 11 pentru omul meciului Membrii delegaţiei Academiei Hagi, în costume saudite la Riad. Iniţiaţi în dansul tradiţional (galerie foto)

24 Jan 2020 2931

FC Viitorul a transferat un jucător francez, fost junior la PSG și Toulouse

23 Jan 2020 523

Penalty ratat la 0-0 FC Viitorul a început meciul cu Partizan Belgrad cu patru jucători născuți în 2002 (galerie foto)

22 Jan 2020 639

FC Viitorul, egal cu Sturm Graz în Antalya. Miercuri, amical cu Partizan Belgrad (galerie foto)

21 Jan 2020 571

FC Viitorul joacă astăzi în Antalya cu Sturm Graz

21 Jan 2020 507

Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi“ a încheiat un nou parteneriat cu un club de copii și juniori (galerie foto)

15 Jan 2020 959

FC Viitorul în Antalya. Bogdan Țîru, căpitanul echipei „Trebuie să tratăm fiecare meci foarte serios“

15 Jan 2020 461

Aflat în cantonament cu FC Viitorul în Antalya, tânărul Darius Grosu visează la debutul sub comanda lui Hagi

14 Jan 2020 1090

FC Viitorul pune capăt joi vacanţei de iarnă. Timp de două săptămâni, fotbaliştii se vor pregăti în Antalya

09 Jan 2020 736

„Mi-a fost greu departe de casă“ Avea numai 11 ani! Louis Munteanu, „perlaׅ“ FC Viitorul, povestește cum a ajuns la Academia Hagi

01 Jan 2020 2839

Fundaşul dreapta de la FC Viitorul În 2020, Radu Boboc îşi doreşte şi să ajungă la Naţionala mare a României (galerie foto)

30 Dec 2019 1252

Copiii starurilor Ianis Hagi şi Rivaldinho, în presa engleză, alături de fiii lui George Weah, Paolo Maldini sau Henrik Larsson

28 Dec 2019 1206

FC Viitorul, patru înfrângeri şi o victorie în luna decembrie în Liga 1 Gică Hagi - „Fără ei, e greu să marchezi“ (galerie foto)

23 Dec 2019 832

Cătălin Căbuz, „Spiderman“ din poarta FC Viitorul În 2019, a avut parte de cel mai fericit moment din viaţă. „Un sentiment extraordinar!“

23 Dec 2019 1424