Gică Hagi - „E o părticică a României care nu mă vrea aici! Vreți să mă scoateți din fotbal?”

Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul, este nemulțumit de modul în care s-au prezentat și interpretat declarații ale sale de la conferința de presă premergătoare meciului cu FCSB.

După partida de aseară, din etapa a șasea, de la Ovidiu, pierdută de FC Viitorul cu 1-4, Hagi a fost întrebat, la flash-interviul de la Digi Sport, și despre jucătorul Florinel Coman, de la FCSB, iar tehnicianul constănțean a răspuns:

Vă las pe dumneavoastră să vorbiți. Ce rost are să vorbesc eu? Orice aș zice, se interpretează. De acum încolo, cred că vă las pe voi să vorbiți despre fotbalul românesc. Voi, ziariștii, faceți anumite lucruri și aveți interesul vostru, să mă certați cu toți, să mă stricați cu toată lumea. Asta e, n-o să mai vorbesc. Când o să mă întrebați, nu mai răspund. Știți voi mai bine la ce mă refer. N-are rost. Eu voi încerca să fac anumite lucruri, cât pot. Vă las pe voi să analizați, să vorbiți, să spuneți ce vreți. Eu, dacă zic ceva, e interpretat numai într-un mod negativ. Atât de departe ați ajuns, să-mi inventați atacuri, lucruri contra oamenilor de fotbal. Vreți să mă scoateți din fotbal? Dacă vreți asta, ieșim, nu-i problemă, dar nu voi ieși, pentru că eu am intrat să muncesc, să creez niște copii, să formez jucători. Aveți un obiectiv frumos. OK, bravo vouă! Vom vedea. Dar nu voi mai vorbi, să nu mă mai întrebați deloc, de nimic. O să vin la televizor și o să vorbesc doar de cât a fost scorul și cum am jucat. E o părticică a României care nu mă vrea aici. OK! Vom vedea. Voi munci în continuare, voi face ale mele, chiar dacă unii stau după mine și se uită, îmi creează titluri, invenții și cum vor ei. Să mă strice cu toată lumea, când eu îmi dau o părere. Repet, sunt îndreptățit să-mi dau cu părerea, pertinent, despre orice lucru. O să mă uit eu acum la voi toți, cum o să mergeți, ce o să analizați, ce veți vorbi. Eu voi tăcea, să fiu prieten cu toți, să nu mă mai puneți în gura tuturor. Titluri, invenții și toate alea! Nu se poate! Eu îmi dau o părere, România să naturalizeze câți jucători vrea. N-am nimic împotrivă, că e ceva normal. Eu am spus doar, la o întrebare care mi s-a pus, că eu îl am pe Drăguș, care e român și nu trebuie naturalizat. Și de aici a început iar: Hagi atacă Federația, Hagi cu Contra! Și eu mi-am dat o părere, glumind, la conferință! Titluri! Apoi, când a văzut că nu e Gnohere, a băgat-o cu Postolachi. Dacă veți, băgați-mă în gura la toți, bateți-vă joc de mine, că am venit acasă și muncesc. Scormoniți-mi ce vreți voi! Dar asta e. Îmi place fotbalul și trebuie să îndur aceste lucruri.    


Sursa foto: ZIUA de Constanța      

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Viitorul stadion de la Constanța Ministrul Adrian - Ioan Veștea - „Am trimis către Guvernul României memorandumul de finanțare“

02 Apr 2024 1842

Eveniment fastuos de Crăciun Ianis Hagi și Elena Tănase s-au cununat! Ce vestimentație a ales socrul mare, Gică Hagi (VIDEO)

25 Dec 2023 3278

Gică Hagi, concluzii după înfrângerea cu 1-3 în fața lui CFR Cluj - „Trebuie să schimbăm ceva”

01 Nov 2023 916

Gică Popescu a debutat la Națională pe stadionul din Constanța „Țin minte și acum emoțiile care m-au încercat“

11 Jul 2023 1440

Ovidiu „Trofeul Iosif Bukkosi“ 2023, ziua a doua. Rezultate

27 Jun 2023 1768

„Trofeul Iosif Bukkosi“ 2023 Academia Hagi, trei victorii, cu golaveraj 31-1, în primele trei meciuri (VIDEO)

26 Jun 2023 2151

Gică Popescu, președinte Farul Constanța „Să câștig un nou trofeu alături de Gică Hagi e cel mai frumos sentiment“ (GALERIE FOTO)

24 May 2023 2395

Farul Constanța Gică Hagi, despre achizițiile „marinarilor“. „Cu el, suntem mai puternici în apărare“ (GALERIE FOTO)

12 Jan 2023 6208

Imagine inedită Gică Hagi și Gabi Balint, în costume populare! „Wow, ce vă prinde portul! La mulți ani, domnilor!“

03 Jan 2023 2309

Farul Constanța Gică Popescu și povestea unui transfer stelar. „Îmi lua mâna și-mi spunea - «Semnează, unde vrei să te duci, pe lună?»“

17 Dec 2022 2983

Gică Hagi, nemulțumit înaintea meciului cu Rapid „Pentru unul e odihnă, iar pentru altul să facă 400 de kilometri“ (GALERIE FOTO)

20 Oct 2022 2706

De neoprit! Farul Constanța, lider în Superligă Gică Hagi - „Să nu credeți că unde suntem e întâmplător. E o muncă bine făcută“ (GALERIE FOTO)

17 Oct 2022 11232

Gică Popescu, președintele Farului Constanța, devine „căpitanul” Football Museum Bucharest

20 Sep 2022 2207

Superliga Trei fotbaliști de la Farul Constanța, incluși în echipa ideală a etapei a șaptea. Gică Hagi, antrenorul rundei

30 Aug 2022 1808

Neînvinși Farul Constanța, pe primul loc în Superligă. Intră „marinarii“ în lupta pentru titlu? Ce a răspuns Gică Hagi (GALERIE FOTO)

30 Aug 2022 2177