Actualitate

Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, aşteptat la Târgul ExpoAgroUtil Constanţa, organizat de CCINA

Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa organizează în perioada 4 - 7 aprilie Târgul ExpoAgroUtil Constanţa.
 
Deschiderea oficială va avea loc pe data de 4 aprilie 2019, ora 11.00, în Parcarea VIVO! Constanţa. Precizăm că evenimentul naţional cu participare internaţională, în domeniul agriculturii şi industriei alimentare, a ajuns la cea de-a XXVII-a ediţie.
 
Sunt aşteptaţi să participe la acest eveniment Petre Daea - ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Laurenţiu Baciu - preşedinte  Ligii Asociaţiilor Producătorilor Agricoli din România, Marius Horia Ţuţuianu - preşedinte CJC; Dumitru Jeacă - prefectul judeţului Constanţa, Decebal Făgădău - primarul municipiului Constanţa, primarii localităţilor constănţene, companii cu activitate de agricultură şi industrie alimentară.
 
Evenimentul beneficiază de o prezenţă masivă a producătorilor si distribuitorilor de utilaje şi inputuri agricole, dar şi de material săditor, produse tradiţionale şi viti-vinicole.  Acest lucru demonstrează faptul că manifestarea a devenit, pe an ce trece, una dintre cele mai mari din ţară,  iar Dobrogea este un punct deosebit de important, pe harta ţării, în acest domeniu. Până în prezent, sunt înscrişi peste 85 de participanţi, pe o suprafaţă de expunere de 16.000 mp, în creştere cu 20% faţă de anul trecut şi cu 35% mai mult decât în anii anteriori, acest lucru demonstrând, încă o dată, importanţa evenimentului.
 
„În acest an, ne vom bucura de prezenţa a 20 de expozanţi care expun pentru prima dată la Constanţa şi se remarcă revenirea, printre expozanţi, la această manifestare, a peste 10 firme care nu au mai participat în ultimii ani. De asemenea, regăsim, printre expozanţi, firme din Italia, Grecia, Bulgaria, restul fiind participanţi tradiţionali din România. Ne bucuram să avem expuse, în premieră, la această ediţie, după mulţi ani de absenţă, tractoare fabricate în România, alături de cele din import! Prin implicarea Asociaţiei Producătorilor Privaţi Agricoli de Cereale şi Plante Oleaginoase din judeţul Constanţa şi a LAPAR, a Direcţiei pentru Agricultură a Judeţului Constanţa, dar şi a AGRO-TV-ului, fermierii interesaţi vor participa la întâlnirile cu specialiştii, pentru a afla noutăţile din domeniu, promovate în cadrul târgului. Ca în fiecare an, la această ediţie a târgului ExpoAgroUtil, participanţii vor avea oportunitatea de a beneficia de oferte promoţionale, de a lansa comenzi şi de a perfecta contracte“, au transmis reprezentanţii CCINA Constanţa.
 
ExpoAgroUtil va putea fi vizitat zilnic, între orele 10.00 - 19.00 (4-6 aprilie) şi între orele 10.00 - 14.00 (în data de 7 aprilie).
 
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

CCINA Constanţa, seminar dedicat dezvoltării învăţământului profesional în sistem dual în Dobrogea

15 Jun 2019 853

Birou de informare și asistență juridică pentru societăți în cadrul CCINA Constanța

29 May 2019 739

Constănţenii, ajutaţi de CCINA să-şi aleagă o locuinţă

28 May 2019 688

Proiect privind promovarea mobilităţii forţei de muncă, implementat de CCINA Constanţa şi Camera de Comerţ şi Industrie Dobrici (galerie foto)

17 May 2019 740

Constănțenii, invitați de CCINA la Târgul Naţional de Îmbrăcăminte și Încălţăminte TINIMTEX, ajuns la cea de-a 76-a ediție

03 May 2019 1039

CCINA Constanța organizează un curs de arhivar

10 Apr 2019 435

Târgul ExpoAgroUtil, cel mai mare eveniment de profil din regiune, organizat de CCINA Constanţa, şi-a deschis porţile (galerie foto)

05 Apr 2019 1181

A debutat Târgul ExpoAgroUtil Constanţa. Participă expozanţi naţionali şi internaţionali (galerie foto)

04 Apr 2019 686

Târgul de Turism, Salonul de Dotări Hoteliere şi Târgul de Mobilă, organizate de CCINA în prezenţa ministrului Bogdan Trif (galerie foto)

29 Mar 2019 1041

Târgul de Turism, Salonul de Dotări Hoteliere şi Târgul de Mobilă Trei evenimente organizate de CCINA Constanţa la sfârşitul lunii martie

21 Mar 2019 1026

Constănţenii, invitaţi de CCINA la ediţia de primăvară a Târgului TINIMTEX

19 Mar 2019 1774

Anunţ de ultim moment din partea judecătorilor. Este vizată autorizaţia de construire a blocului din cartierul Tomis Nord

13 Mar 2019 3190

Profesori şi studenţi de la Universitatea Purdue - Doermer School of Business, Fort Wayne, în vizită la CCINA Constanţa

09 Mar 2019 724

Protest împotriva investiţiei Cambela Prod SRL Autorizaţia de construire a blocului din cartierul Tomis Nord, în atenţia judecătorilor

09 Mar 2019 1846

Colecţii noi şi diversificate Târgul TINIMTEX, organizat de CCINA Constanţa, la o nouă ediţie

22 Feb 2019 1618