Actualitate

Spitalul Județean Constanța a scos la licitație un contract care vizează „Casa Soarelui“. Ce lucrări se fac (document)

Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei“ Constanța a lansat licitația publică pentru atribuirea contractului de execuție lucrări care au ca obiect renovarea Compartimentului de Îngrijiri Paliative din cadrul Secției de Oncologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei“ („Casa Soarelui“), situat în Constanța, strada Piatra Craiului nr. 4.
 
Valoarea estimată a contractului este de 85.165,62 de lei, iar termenul-limită pentru depunerea ofertei este 18 octombrie 2018.
 
Se va încheia un contract de lucrări cu ofertantul clasat pe primul loc în clasamentul realizat în baza criteriului „prețul cel mai scăzut”, fără posibilitatea de ajustare a prețului, urmând ca executarea contractului să se realizeze în baza comenzii emise de achizitor, în funcție de necesitate şi de fondurile bugetare disponibile.
 
Operatorul economic trebuie sa prezinte următoarele documente: certificatul constatator emis de Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Teritorial, din care să rezulte că operatorul economic este constituit, că nu se află în niciuna dintre situațiile de anulare a constituirii, că are capacitate profesională de a realiza activitățile care fac obiectul contractului; certificate constatatoare privind lipsa datoriilor restante cu privire la plata impozitelor, a taxelor sau a contribuțiilor la bugetul general consolidate (buget local si buget de stat) la momentul prezentării; cazier judiciar al operatorului economic şi al membrilor organului de administrare, de conducere sau de supraveghere al respectivului operator economic sau al celor ce au putere de reprezentare, de decizie sau de control în cadrul acestuia, aşa cum rezultă din certificatul constatator emis de ONRC/actul constitutiv; declarații privind neîncadrarea în situațiile prevăzute de art. 60,164,165,167 din Legea 98/2016, conform Formularelor transmise la solicitare. Declarațiile se vor prezenta în original, odată cu oferta; lista principalelor lucrări similare obiectului contractului din ultimii trei ani; să nu aibă obligații neîndeplinite în mod culpabil față de SCJU Constanța.
 
Citeşte şi: 
 
Constanţa Mai mulţi bani pentru Casa Soarelui. La ce costuri se ridică investiţia
 
„Casa Soarelui“ din Constanţa va redeveni funcţională. Pacienţii oncologici vor beneficia de tratament paliativ gratuit (galerie foto)
 
Centrul de Îngrijiri Paleative Casa Soarelui din Constanța, preluat oficial de Consiliul Județean Constanța (galerie foto)
 
„Casa Soarelui“. Ce obligaţii are Consiliul Judeţean Constanţa după publicarea HG în Monitorul Oficial. Următorul obiectiv trebuie să fie redeschiderea secţiei de radioterapie!
 
Este oficial. Guvernul a trecut Casa Soarelui în domeniul public al Consiliului Județean Constanța. Ce a declarat președintele CJC

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Începând de astăzi, este permis accesul vizitatorilor în Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța

05 Mar 2019 436

Bilanţ al Spitalului Judeţean Constanţa. Mai mulţi pacienţi au venit la Urgenţe şi medicii au efectuat intervenţii în premieră

05 Mar 2019 229

Spitalul Judeţean Constanţa cumpără materiale sanitare pentru Clinica de Cardiologie (document)

26 Feb 2019 488

Consilierul judeţean Bogdan Bola trage un semnal de alarmă „Copiii cu boli rare mor, iar Spitalul Judeţean Constanţa nu are un compartiment de neurologie infantilă!“ (document)

15 Feb 2019 1528

Materiale sanitare pentru Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean Constanţa. Ce firme le vor livra (document)

05 Feb 2019 433

UPDATE Cabinetele de Endoscopie Digestivă și Ecoendoscopie, inaugurate la SCJU “Sf. Apostol Andrei” Constanța (galerie foto)

30 Jan 2019 912

Cătălin Grasa, managerul Spitalului Judeţean Constanţa a făcut precizări cu privire la epidemia de gripă

30 Jan 2019 704

Spitalul Judeţean Constanţa a atribuit mai multe contracte pentru instalarea unor echipamente medicale (document)

28 Jan 2019 695

Ce firme vor furniza echipamente pentru Secţia de Gastroenterologie a Spitalului Judeţean Constanţa (document)

22 Jan 2019 450

Cine va furniza combustibil către secţiile exterioare ale Spitalului Judeţean Constanţa (document)

18 Jan 2019 493

Număr crescut de viroze. Măsuri preventive la Spitalul Judeţean Constanţa

15 Jan 2019 545

Ce firmă va furniza materiale pentru curăţenie Spitalului Judeţean Constanţa (document)

14 Jan 2019 498

Spitalul Județean de Urgență Constanța, acord-cadru pentru 36 de luni. Este vizată Secția de Primiri Urgențe (document)

12 Jan 2019 376

Două firme au încheiat contracte cu Spitalul Județean Constanța. Ce vor livra (document)

12 Jan 2019 382

Mai multe firme vor livra materiale sanitare secţiei de nou-născuţi din Spitalul Judeţean Constanţa (document)

12 Jan 2019 663