Spitalul Județean Constanța a scos la licitație un contract care vizează „Casa Soarelui“. Ce lucrări se fac (document)

Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei“ Constanța a lansat licitația publică pentru atribuirea contractului de execuție lucrări care au ca obiect renovarea Compartimentului de Îngrijiri Paliative din cadrul Secției de Oncologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei“ („Casa Soarelui“), situat în Constanța, strada Piatra Craiului nr. 4.
 
Valoarea estimată a contractului este de 85.165,62 de lei, iar termenul-limită pentru depunerea ofertei este 18 octombrie 2018.
 
Se va încheia un contract de lucrări cu ofertantul clasat pe primul loc în clasamentul realizat în baza criteriului „prețul cel mai scăzut”, fără posibilitatea de ajustare a prețului, urmând ca executarea contractului să se realizeze în baza comenzii emise de achizitor, în funcție de necesitate şi de fondurile bugetare disponibile.
 
Operatorul economic trebuie sa prezinte următoarele documente: certificatul constatator emis de Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Teritorial, din care să rezulte că operatorul economic este constituit, că nu se află în niciuna dintre situațiile de anulare a constituirii, că are capacitate profesională de a realiza activitățile care fac obiectul contractului; certificate constatatoare privind lipsa datoriilor restante cu privire la plata impozitelor, a taxelor sau a contribuțiilor la bugetul general consolidate (buget local si buget de stat) la momentul prezentării; cazier judiciar al operatorului economic şi al membrilor organului de administrare, de conducere sau de supraveghere al respectivului operator economic sau al celor ce au putere de reprezentare, de decizie sau de control în cadrul acestuia, aşa cum rezultă din certificatul constatator emis de ONRC/actul constitutiv; declarații privind neîncadrarea în situațiile prevăzute de art. 60,164,165,167 din Legea 98/2016, conform Formularelor transmise la solicitare. Declarațiile se vor prezenta în original, odată cu oferta; lista principalelor lucrări similare obiectului contractului din ultimii trei ani; să nu aibă obligații neîndeplinite în mod culpabil față de SCJU Constanța.
 
Citeşte şi: 
 
Constanţa Mai mulţi bani pentru Casa Soarelui. La ce costuri se ridică investiţia
 
„Casa Soarelui“ din Constanţa va redeveni funcţională. Pacienţii oncologici vor beneficia de tratament paliativ gratuit (galerie foto)
 
Centrul de Îngrijiri Paleative Casa Soarelui din Constanța, preluat oficial de Consiliul Județean Constanța (galerie foto)
 

„Casa Soarelui“. Ce obligaţii are Consiliul Judeţean Constanţa după publicarea HG în Monitorul Oficial. Următorul obiectiv trebuie să fie redeschiderea secţiei de radioterapie!
 
Este oficial. Guvernul a trecut Casa Soarelui în domeniul public al Consiliului Județean Constanța. Ce a declarat președintele CJC

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Un nou echipament de ultimă generație Spitalul Județean Constanța crește capacitatea de testare PCR

26 Nov 2020 718

Reprezentanții SCJU Constanța, despre situația din spitalele constănțente în lupta cu covid 19 (video)

26 Nov 2020 828

Este oficial. Medicul Marius-Dragoș Prazaru este directorul medical al SCJU Constanța

15 Nov 2020 10428

Mihai Lupu, președintele CJ Constanța - „A fost schimbat managerul la Spitalul Județean Constanța”

09 Nov 2020 3863

Încă un deces Covid în Spitalul de Urgență Constanța

14 Oct 2020 4400

Reactivi pentru Centrul Multifuncțional de Sănătate Năvodari

14 Oct 2020 1982

Alliance Healthcare România va furniza medicamente către Spitalul Județean Constanța

12 Oct 2020 2001

Membrii SANITAS din cadrul SCJU Constanța, în grevă japoneză

07 Oct 2020 877

Spitalul Județean Constanța achiziționează reactivi și consumabile pentru laboratorul de biologie moleculară (document)

20 Aug 2020 598

Spitalul Județean Constanța a încheiat un contract de servicii pentru colectarea și eliminarea deșeurilor biologice periculoase (document)

05 Aug 2020 1980

#alegerilocale2020 Răzvan Filipescu, candidat Pro România la CJ Constanța, prezintă un nou proiect pentru Dobrogea

24 Jul 2020 2101

Zeci de donatori pentru Spitalul Județean Constanța. Mesajul instituției pentru aceștia

19 Jun 2020 819

#ConstantaEsteBine Cel de-al doilea echipament Real Time PCR, primit în urma unei donații, a ajuns la Spitalul Județean Constanța

26 May 2020 1393

USR Constanța cere implicarea Ministerului Sănătății “CJC și SCJU își pasează responsabilitatea pe marginea rezolvării aspectelor sesizate de Curtea de Conturi” (documente)

23 May 2020 1868

Licitaţie la Spitalul Judeţean Constanţa pentru achiziţia serviciilor de colectare şi eliminare finală a deşeurilor spitaliceşti (document)

14 May 2020 1406