Politic

Alianța USR-PLUS și-a prezentat candidații pentru primăriile Agigea, Eforie și Cumpăna. Stelian Ion nu renunță la lupta pentru Constanța. Vrea s-o scape de PSD

  • Liderii Alianței USR – PLUS Constanța, președintele organizației județene a USR, Remus Negoi și candidatul Alianței pentru Primăria municipiului, deputatul Stelian Ion, au lansat, candidații pentru primăriile Cumpăna, Eforie și Agigea
  • La Cumpăna, candidatul USR – PLUS este  George Vasile, Gabriel Ciobanu este candidatul Alianței USR – PLUS la primăria Agigea iar Carmen Mardale este candidat din partea Alianței USR-PLUS la primăria Eforie
  • Stelian Ion a mai adăugat că toți candidații USR-PLUS au o responsabilitate imensă în alegerile locale și au datoria să curețe aceste localități pentru ca sunt murdare la propriu

Liderii Alianței USR – PLUS Constanța, președintele organizației județene a USR, Remus Negoi și candidatul Alianței pentru Primăria municipiului, deputatul Stelian Ion, au lansat, ieri, candidații pentru primăriile Cumpăna, Eforie și Agigea.
La Cumpăna, candidatul USR – PLUS este  George Vasile, care a punctate unele problemele penale ale unor angajați ai primăriei Cumpăna.
Gabriel Ciobanu este candidatul Alianței USR – PLUS la primăria Agigea iar Carmen Mardale este candidat din partea Alianței USR-PLUS la primăria Eforie.
Stelian Ion, vicepreședinte USR și candidat la primăria Constanța, a venit să-i susțină pe colegii lui. "Ne aflăm zilnic în mijlocul oamenilor și încercăm împreună să găsim soluții. La fel și colegii mei care candidează în localități, au aceeași abordare. Numai dacă mergem printre oameni le putem afla problemele", a spus Ion.

Stelian Ion a mai adăugat că toți candidații USR-PLUS au o responsabilitate imensă în alegerile locale și au datoria să curețe aceste localități pentru ca sunt murdare la propriu și să schimbe fața județului de la Năvodari la Mangalia.

„Unii dintre colegii mei sunt hărțuiți, intimidați, dar cu cât vom fi atacați, cu atât suntem mai motivați să mergem mai departe. Inclusiv la Constanța, primarul se teme de noi, pentru ca are contracte dubioase, schelet în dulap și interesul lor este a le ține ascunse pâna se prescriu" mai afirmă candidatul USR-PLUS la primăria Constanța.

Negocierile cu PNL nu au avansat


În ceea ce privește negocierile pentru formarea unui pol de dreapta la Constanța, Stelian Ion afirmă că negocierile cu PNL nu au avansat. "Noi mereu am comunicat, am încercat sa discutăm cu colegii de la PNL, din păcate din partea lor au fost doar abordări inadecvate, dar noi continuăm să avem o atitudine pozitivă, ușa este încă deschisă până spre sfârșitul acestei luni".

Întâlnirea cu reprezentanții PMP nu a mai avut loc, mai precizează Stelian Ion. În schimb, acesta menționează că electoratul USR-PLUS le-a cerut să candideze singuri, pe liste proprii și nu sunt încântați de o alianță, nici cu PMP și nici cu PNL.
 
Citește și:

LIVE TEXT Alianța USR-PLUS Constanța, lansarea candidaților pentru primăriile Eforie, Agigea și Cumpăna (galerie foto + video)


 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

#alegerilocale2020 Stelian Ion (Alianța USR-PLUS)- ”Scrutinul din septembrie, șansă istorică de a scăpa municipiul și județul Constanța de PSD”

12 Aug 2020 842

#alegerilocale2020 LIVE - Alianța USR - Plus își lansează candidații pentru primăriile Năvodari și Costinești

11 Aug 2020 823

Candidatul USR-PLUS, Stelian Ion cere criterii de performanță clare pentru cluburile sportive private și un nou regulament privind locurile de parcare din municipiul Constanța

30 Jul 2020 2013

“Stradă cu stradă, schimbăm Constanța” Incursiune în cartierul Faleză Nord a candidatului Alianței USR-PLUS pentru primăria Constanța, Stelian Ion

28 Jul 2020 2178

Candidatul Alianței USR- PLUS, Stelian Ion spune că renașterea Parcului Tăbăcărie, care suferă sub administrația Făgădău este una dintre prioritățile sale!

25 Jul 2020 2362

LIVE VIDEO Stelian Ion, candidatul USR-PLUS la Primăria Constanța, despre problemele locuitorilor din cartierul Veterani (galerie foto)

21 Jul 2020 2242

Candidații USR-PLUS la Consiliul Județean Constanța, în acțiuni concrete, pe teren, în județ

21 Jul 2020 2023

Candidatul USR-PLUS pentru primăria Constanța, Stelian Ion, mesaj dur pentru liberali „În 2020, candidatura lui Chițac este un risc inacceptabil!”

20 Jul 2020 2330

LIVE TEXT ȘI VIDEO Mesajul USR Constanța liberalii constănțeni - „Constanța nu este unitate militară, nu primim ordine inacceptabile“ (galerie foto)

19 Jul 2020 2313

LIVE TEXT Alianța USR-PLUS Constanța, lansarea candidaților pentru primăriile Eforie, Agigea și Cumpăna (galerie foto + video)

16 Jul 2020 2487

Stelian Ion, candidat al Alianței USR – PLUS, termen limită pentru PNL “Discuțiile legate de polul de dreapta la Constanța trebuie tranșate până la finalul acestei luni”!

07 Jul 2020 2222

LIVE TEXT Se pun bazele polului de dreapta la Constanța. USR, Alianța Țărănistă și PLUS au anunțat colaborarea (galerie foto+video)

06 Jul 2020 2417

USR-PLUS solicită PNL să susțină candidatura lui Stelian Ion la Primăria Constanța. La schimb ei vor susține candidatul liberal pentru Consiliul Județean

19 Jun 2020 1740

PNL și USR-PLUS, primele discuții pentru formarea unei alianțe de dreapta la Constanța. Ce spun liderii celor trei partide?

12 Mar 2020 4473

Decizii importante, astăzi, în cadrul BPJ al PNL Constanţa. Se decid candidaţii şi o eventuală alianţă cu USR-PLUS!

06 Mar 2020 1672