Sport

Filmuleţul campionilor. A transmis un mesaj şi Alex Filip, din Constanţa Lumea artelor marţiale, alături de Imanol Rodriguez

Drama luptătorului spaniol Imanol Rodriguez, care se confruntă cu mari probleme de sănătate, a generat o reacţie de solidaritate în rândul luptătorilor şi al antrenorilor din întreaga lume. Aceştia au trimis mesaje de încurajare care au fost grupate într-un filmuleţ de 12 minute, pe fundal auzindu-se melodia din filmul „Gladiatorul“.
 
Printre campionii şi antrenorii din lumea artelor marţiale care au trimis mesaje filmate se numără şi luptătorul constănţean Alex Filip, cel pe care Imanol Rodriguez ar fi trebuit să-l întâlnească în ring, pe 17 iunie a.c., la gala Kickboxing Bellicum, care s-a desfăşurat la Campione d'Italia, o comună italiană din provincia Como, regiunea Lombardia, şi o exclavă a Italiei în cantonul Ticino din Elveţia. Imanol Rodriguez nu a mai putut lupta însă, după ce înainte de partidă a suferit o accidentare gravă, intrând în comă. Astfel că noul adversar al lui Alex Filip a fost Khaled Alkakoni, campion european la Muay Thai, pe care constănţeanul l-a învins, la categoria -81 kg, prin abandon, după ce l-a pus la podea în repriza a doua.

 „Eşti un campion, eşti un luptător, eşti un războinic!“ 

„Salut, băieţi! Sunt Alex Filip, din România, luptător Superkombat. Vreau să-i transmit toate cele bune prietenului meu, Imanol Rodriguez, din Spania. Imanol, eşti un campion, eşti un luptător, eşti un războinic! Îţi urez recuperare grabnică! Oss!“, este mesajul din filmuleţ al lui Alex Filip, sportiv pregătit la CS Pontica din Constanţa de Daniel Asaftei şi Ionuţ Gheorghe.

Respect pentru toţi practicanţii de arte marţiale 

„Sunt onorat să fac parte din acest filmuleţ cu mesajele de încurajare ale mai multor campioni şi antrenori din lumea artelor marţiale pentru Imanol Rodriguez, care se află într-o etapă extrem de gravă a vieţii sale!!! Lumea nu ştie ce se întâmplă după atâtea lovituri repetate în cap şi la corp la sparring, antrenamente şi meciuri... Toţi vedeţi numai rezultatul final, faima, banii (dacă există) şi vă daţi cu părerea, deşi... nu aţi fost niciodată acolo!!! Respect, Imanol, respect tuturor practicanţilor de arte marţiale!!! Ossu!!!“, a postat Alex Filip pe Facebook. În filmuleţ, tramsmit mesaje şi alţi sportivi români.

Luptă şi la gala Superkombat din China 

Pe 26 august, luptătorul constănţean va evolua în gala Superkombat de la Shenzhen (China), în program fiind inclus, alături de alţi români, şi un alt reprezentant al CS Pontica, Eduard Chelariu.
 
Sursa foto: Facebook (Alex Filip)


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Show-ul anului 2019 Partide memorabile la gala OSS Fighters 3, de la Bucureşti! Alex Filip luptă în co-main-event (galerie foto)

25 Jan 2019 2829

Alex Filip, luptătorul din Constanţa, diseară, la Antena 1, în „Ultimul Trib“ „Nu ne mai arde de glume“

11 Jan 2019 1866

Momentul adevărului „Şocul“ Alex Filip - Bogdan „Ciobănaşul“ Năstase candidează la meciul serii în gala Dynamite Fighting Show

08 Dec 2018 2957

Revanşa mult aşteptată După trei ani, Alex Filip, luptătorul din Constanţa, se confruntă din nou cu „Ciobănaşul“ Bogdan Năstase

17 Nov 2018 1648

„Va dudui Europa!“ Constănţeanul Alex Filip, fraţii Stoica şi Cristian Milea, printre luptătorii de top ce vor urca în ringul „OSS Fighters 3“

28 Sep 2018 6343

Celebrul luptător din Constanţa Cu cine îşi va măsura forţele Alex Filip în Madagascar, la reality show-ul „Ultimul trib“

07 Aug 2018 3069

Aventuri exotice în Madagascar Alex Filip, celebrul luptător din Constanţa, concurent la reality show-ul „Ultimul Trib“

26 Jul 2018 5615

Imagini de la eveniment Luptători de toate vârstele, prezenţi la seminarul de la Constanţa al campionului mondial Loren Javier Jorge (galerie foto)

24 Jun 2018 849

Eveniment organizat de Sharks Gym Multiplul campion mondial Jorge Loren susţine un seminar de kickboxing la Constanţa (video)

05 Jun 2018 1695

Stagiul de kickboxing, condus de Alex Filip Shihan Anatoly Danilov a coordonat examenul de grad în Kyokushin Budokai de la Constanţa (galerie foto)

10 May 2018 2865

Luptător la Sharks Gym Constanţa Alex Filip, înfrângere în gala Golden Fighter, din Bulgaria. Prima repriză o câştigase clar! (galerie foto)

29 Apr 2018 2257

Bombardament Alex Filip, victorie spectaculoasă la Superkombat. Italianul Gennaro Coriolano n-a prins finalul primei reprize!

27 Mar 2018 2010

Clubul Sharks Gym a deschis o filială la Mangalia Alex Filip va evolua în gala Golden Fighter 4 din Bulgaria. Iar înainte în Superkombat (galerie foto)

06 Mar 2018 2770

Luptătorul MMA Cătălin Căşaru, de la Sharks Gym Constanţa „Puştiul dinamită“ va evolua din nou într-o gală în Republica Moldova

12 Jan 2018 4774

Luptători la Keru Kento Constanța Cosmin Mărcuță și Tarkan Ismail, învingători la Confruntarea Titanilor

25 Nov 2017 3892