Minoră de 13 ani, obligată să se prostitueze! Doi indivizi, reținuți! Detalii din acnheta DIICOT

La data de 09.12.2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Olt au dispus reținerea a doi inculpați minori pentru săvârșirea infracțiunilor de act sexual cu un minor în formă continuată, pornografie infantilă, trafic de minori în formă continuată și  complicitate la trafic de minori în formă continuată. De asemenea fost luată, față de alți doi inculpați, măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile pentru săvârșirea infracțiunilor de act sexual cu un minor. 

Potrivit DIICOT, s-a reținut că, în  luna noiembrie 2023, unul dintre inculpați a început o relație de prietenie cu o persoană vătămată minoră (în vârstă de 13 ani ) și a  întreținut cu aceasta, în mod repetat, relații sexuale. La scurt timp de la debutul relației, inculpatul profitând de sentimentele victimei față de el precum și de  starea de vulnerabilitate în care se afla ( vârsta fragedă , neînțelegeri cu familia) a transportat-o pe raza municipiului Slatina și într-o altă localitate din județul Olt obligând-o, prin exercitarea unor acte de violență fizică și psihică,  să întrețină relații sexuale cu mai mulți bărbați în schimbul unor sume  cuprinse între 50 și 200 de lei pe care și  le-a însușit integral.

„De asemenea, a realizat mai multe  materiale de tip video, înfățișând-o pe victima minoră în ipostaze sexuale explicite, pe care le-a stocat în telefonul  mobil personal.

Cu privire la cel de-al doilea inculpat,  din cercetările efectuate a rezultat că în luna noiembrie 2023 a recrutat mai multor clienți  interesați de  serviciile sexuale prestate contra cost de  persoana vătămată minoră și  a stabilit  detaliile privind locația, data întâlnirii și prețul. De asemenea a întreținut relații sexuale cu minora și a deținut în telefonul mobil personal imagini cu aceasta în ipostaze sexuale explicite pe care le-a distribuit  unui prieten folosind același sistem informatic.

În sarcina celorlalți doi inculpați s-a reținut că în luna noiembrie 2023, au întreținut relații sexuale cu victima minoră“ - au mai precizat procurorii DIICOT.


În cursul zilei de ieri, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Olt, a dispus arestarea preventivă a inculpaților reținuți, pentru o perioadă de 30 de zile.

„Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiștii Serviciului de Combaterea Criminalității Organizate Olt.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție“ - au mai menționat procurorii DIICOT.

Citește și: 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE Gabriel Ciobanu, candidatul Alianței pentru Agigea la primăria din comună – „Aducem în plus unitate în Agigea!” (VIDEO)

02 Apr 2024 731

Două persoane bănuite de șantaj, reținute la Constanța! Cum acționau suspecții

20 Feb 2024 810

Metoda Loverboy, face victime! Tinere recrutare și obligate să se prostitueze în hoteluri din Constanța (GALERIE FOTO)

10 Feb 2024 1101

Minore obligate să se prostitueze în județul Iași! Mai multe persoane reținute de DIICOT

17 Jan 2024 632

Caz șocant de trafic de persoane! Minore obligate să întrețină relații sexuale la petreceri private (FOTO+VIDEO)

28 Oct 2023 1242

Poliția Română Trei indivizi, depistați de polițiști pentru organizarea unui grup infracțional organizat. Cu ce se ocupau aceștia

24 Oct 2023 799

Constanța Bărbat suspectat că își ajuta soția să se prostitueze! Suspectul, arestat preventiv pentru proxenetism

18 Oct 2023 1548

Prostituție în cluburi de noapte Percheziții în Constanța și București la persoane bănuite de proxenetism! Ce a scos la iveală ancheta procurorilor DIICOT

09 Oct 2023 1310

Percheziții masive într-un dosar de proxenetism! Poliția și DIICOT acționează în București și Constanța (VIDEO)

08 Oct 2023 1272

Ialomița Bărbat bănuit de proxenetism, reținut de Poliție

05 Oct 2023 822

Serviciilor sexuale contra cost DIICOT, percheziții în Constanța și Cluj! Mai multe persoane, trimise în judecată

08 Sep 2023 913

Metoda „lover boy“ Doi bărbați din Giurgiu ar fi racolat mai multe femei pentru prostituție

01 Sep 2023 936

Percheziții la proxeneți internaționali din Iași! Averile inculpaților și metodele extreme folosite în traficul de persoane (GALERIE FOTO)

04 Aug 2023 992

Caz șocant la Constanța! Procurorii DIICOT anunță finalul anchetei

16 Jul 2023 2281

Constanța. Prostituție pe stradă sau în apartamente. Mai multe persoane au fost arestate

09 Jul 2023 3635