Actualitate

E vizat un sector de plajă din Mamaia Ionuţ Barbu şi Elan Schwartzenberg au intervenit pentru afacerea lui Răducu Mazăre

 

Carmen Antoanela Stăncescu, Geraldina Elena Neagoe, Emilian (Elan) Schwartzenberg, Sorin Ionuţ Barbu şi Oana Mihaela Schwartzenberg, asociaţi în Seaview Advertising SRL, au solicitat un document important de la Primăria Constanţa în vederea amenajării unui sector de plajă din Mamaia. De investiţie se va ocupa însă Cabo Concept SRL, societate controlată de Radu Ştefan Mazăre Petcu, fiul fostului primar al Constanţei Radu Mazăre, şi mama sa Florianina-Doroteia Petcu.
 
Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea Litoral a obţinut de la Primăria Constanţa, pe data de 22 iulie, autorizaţia de construire nr. 1212 în vedera amenajării unui sector de plajă.
Autorizaţia de construire a fost solicitată de societatea Seaview Advertising SRL pentru investitorul SC Cabo Concept SRL. Obiectul actului emis de municipalitate constă în „Amenajare plajă turistică - sector I, subsector 5, investiţie realizată de SC Cabo Concept SRL, conform contractului de colaborare nr.  35/29.05.2013 cu SC Seaview Advertising SRL“.

Registrul Comerţului despre Seaview Advertising SRL

Cu sediul în municipiul Constanţa, strada Maior Gheorghe Şonţu, firma a fost înmatriculată în anul 2004. Capitalul social subscris de 2.000 de lei, integral vărsat, este compus din 200 de părţi sociale. Firma este controlată de Carmen Antoanela Stăncescu, născută pe 28.08.1971, în Găeşti, Dâmboviţa, cu 3% din capitalul social,  Geraldina Elena Neagoe, născută pe 19.01.1969, în Bucureşti, cu 7% din capitalul social, Emilian Schwartzenberg, născut pe 25.04.1967, în Iaşi, cu 49% din capitalul social, Sorin Barbu Ionuţ, născut pe 06.11.1974, în Constanţa, cu 36% din capitalul social, Oana Mihaela Schwartzenberg, născută pe 11.05.1978, în Bucureşti, cu 5% din capitalul social. De administrarea societăţii care desfăşoară activităţi ale agenţiilor de publicitate şi oferă servicii de reprezentare media se ocupă Barbu Sorin Ionuţ. Societatea cu 14 angajaţi a avut în anul 2014,  o cifră de afaceri de 3.465.084 de lei, datorii totale de 2.195.519 lei, venituri totale de 3.774.137 de lei și cheltuieli totale de 3.126.748 de lei.

Afacerile celor cinci asociaţi

Carmen Antoanela Stăncescu mai este asociată în Seaview Media SRL şi Alternative Media Solutions SRL (radiată). Numele Geraldinei Elena Neagoe apare în Seaview Media SRL, Spirit Media SRL şi Exclusiv Art SRL (radiată). Sorin Ionuţ Barbu este asociat în Canin Escort Security SRL, Elite Center SRL, Follow Me SRL, Power Marine SRL, Seaview Media SRL, Takys SRL şi Ideea Construct & Media SRL (radiată). Numele lui Emilian Schwartzenberg apare în Seaview Media SRL, Exclusiv Art SRL (radiată) şi News Television (Romania) SRL (în faliment).
La rândul ei, Oana Mihaela Schwartzenberg este asociată în Seaview Media SRL, Aron Contab SRL (radiată), AUDIT STAR EXPERT SRL (radiată).

Ionuţ Barbu, fost director de televiziune locală

Ionuţ Barbu este una dintre figurile publice cu notorietate în Constanţa. Cunoscut drept unul dintre oamenii alături de care Elan Schwartzenberg a derulat de-a lungul timpului afaceri, dar şi ca apropiat al fostului primar, Radu Mazăre, Barbu a fost directorul general al staţiei Realitatea TV Constanţa. La momentul înfiinţării postului, Barbu declara: „Eu, ca persoană, sunt asociat cu Elan în mai multe afaceri. El este proprietarul Realitatea Media. Realitatea Constanţa este o licenţă a Realitatea Media pentru oraşul Constanţa, a cărei staţie este construită de un SRL. Acest SRL se numeşte Realitatea Media Constanţa şi este proprietatea firmei Media Consulta, a domnului Craiu (n.r. Mihai Craiu). Eu conduc acest business din mai multe considerente, fără bani. Sunt director general. Mihai Craiu este acţionar unic, este licenţă, este o frecvenţă pe care o are în baza unui contract. Nu mă voi implica în linia editorială, ci de tot ce ţine de creşterea audienţei acestei staţii“.

Elan (Emilian) Schwartzenberg şi Radu Mazăre 

Omul de afaceri Elan (Emilian) Schwartzenberg s-a născut pe 25 aprilie 1967, în România, şi a urmat Facultatea de Stomatologie din Iaşi. Liceul şi armata le-a făcut însă în Israel. Provine dintr-o familie de medici. Chiar dacă şi el a devenit doctor, nu a profesat niciodată. A fost soţul Mihaelei Rădulescu, mama fiului său, Ayan.  
Elan Schwartzenberg a fost arestat preventiv în lipsă în dosarul denumit generic Campusul „Henri Coandă“. În cauză, Radu Ştefan Mazăre, fostul primar al municipiului Constanța, a fost deferit Justiţiei alături de fratele său, senatorul Alexandru Mazăre, şi de omul de afaceri Avraham Morgenstern.

Citeşte şi: Informaţii exclusive din documentele DNA Procurorii dezvăluie circuitul banilor dintre Elan Schwartzenberg şi Mazăre (referat arestare)

Despre Cabo Concept SRL

În ceea ce privește firma care va realiza investiția pe viitoarea amenajare de plajă, Cabo Concept SRL a fost înmatriculată în anul 213 şi are sediul social în municipiul Constanţa, strada Partizanilor. Capitalul social subscris de 200 lei, integral vărsat, compus 20 din părţi sociale. Societatea este controlată de Radu Ştefan Mazăre Petcu, născut în 31.01.1994, în Constanţa, cu 90% din capitalul social (singurul fiu al fostului primar al Constanţei Radu Mazăre) şi Florianina-Doroteia Petcu, născută pe  25.10.1964, în Constanţa, cu 10% din capitalul social. Administratorul firmei care se ocupă de Baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor este Florianina-Doroteia Petcu.

Aşa cum reiese din datele Registrului Comerţului, Florianina-Doroteia Petcu este asociată în Maya Turism SRL, Okiagi Company SRL şi Ripp Services SRL.

Citeşte şi:


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Seaview Advertising SRL, controlată de Ionuţ Barbu, are acordul Primăriei Constanţa pentru un imobil în Mamaia Nord

24 Dec 2018 1845

Emilian Schwartzenberg a ieşit din Seaview Advertising SRL. Către cine a cesionat părţile sociale deţinute

20 Sep 2018 1798

Capitalul social al Seaview Advertising SRL a fost majorat. Cum a fost distribuit între asociați

27 Jul 2018 548

Revista presei locale

10 Mar 2018 797

Ionuţ Barbu şi Emilian Schwartzenberg investesc într-un imobil în Mamaia

08 Mar 2018 2145

Investiţii imobiliare în plin scandal Emilian Schwartzenberg, arestat în lipsă, şi Ionuţ Barbu vor ridica un imobil cu piscină în Mamaia

09 Jan 2018 4288

Plajă turistică din Mamaia, amenajată de Geatonyo & Mare Nero SRL. Legături cu Emilian Schwartzenberg şi Ionuţ Barbu

15 Jun 2017 3222

Asociat este Ionuţ Barbu Firma Follow Me SRL îşi extinde sediul de pe strada Sulmona!

15 Dec 2016 2477

Elan Schwartzenberg, printre asociați Un fost director de televiziune își deschide o afacere în Mamaia!

27 May 2016 3542

Adio, bannere! Intersecţiile din Constanţa, aerisite forţat de Decebal Făgădău? (galerie foto)

22 Feb 2016 2529

După şapte ani de rate Povestea unor crâmpeie de teren cumpărate de Seaview Advertising de la Primăria Constanţa, la final (documente)

07 Oct 2015 3215

În lipsa tatălui, Elan Schwartzenberg şi Ionuţ Barbu fac afaceri cu Răducu Mazăre

16 May 2015 4982

Partener de afaceri şi apropiat al primarului Radu Mazăre Omul de afaceri Ionuţ Barbu schimbă, astăzi, prefixul

06 Nov 2014 1618

Este ziua unui partener de afaceri al lui Elan şi al Mihaelei Rădulescu

06 Nov 2013 2255

Învinuit pentru „acţiuni infracţionale” Ce firme şi ce interese are Ionuţ Barbu, urmărit penal în dosarul Realitatea Media

16 Oct 2013 8773