Constănțeanul supărat! „Orașul este exact cum era în pandemie. Străzi pustii, praf, mizerie, miros de urină”

  • Este părerea unuia dintre medicii cu credibilitate nu doar din punct de vedere profesional dar și societal care vorbește cu amărăciune despre Constanța anului 2022
 

Unul dintre medicii cu credibilitate nu doar din punct de vedere profesional dar și societal, vorbește cu amărăciune despre Constanța anului 2022.
Iată ce spune dr. Florian Stoian despre neputința administrației locale.

„E ora 21.00, centrul orașului. Constanța este exact cum era în pandemie. Străzi pustii, praf, mizerie, miros de urină.

De o săptămână cioburi de farfurie zac în fața unei agenții ce vinde bilete de avion. Cutii de bere goale, chiștoace de țigări, trotuare vălurite. Unde era odată Fondul plastic vitrina e spartă cu piatra, cioburile stau pe trotuar, plus cabluri.

Terasele sunt aproape goale în orașul turistic Constanța.

Minciuna ne învăluie pretutindeni, ne face prizonieri zi și noapte.

Falimentul administrației actuale este prezent la fiecare pas.

Dar dincolo de lipsa de respect la adresa propriilor cetățeni, de toate minciunile propagate că „vom face și vom drege ", rămâne eterna întrebare: „Nu vă e rușine să vă uitați în ochii locuitorilor?"
În democrație există două lucruri mari și late: demisia și demiterea.

În continuare nu pot să cred că acest oraș nu poate da un lider cu o echipă care să impună respect, să pună ordine în oraș și să aducă zâmbete pe fețele oamenilor!”, susține medicul într-o postare pe pagina sa de pe o rețea de socialializare.

De altfel nu este pentru prima dată când medicul Stoian ia atitudine și critică măsurile luate de administrația condusă de Vergil Chițac. A făcut-o în câteva rânduri inclusiv din postura de invitat la ZIUA Live, vezi secțiunea „citește și”.

Precizări:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

ZIUA LIVE. Măsuri nepopulare luate în 2021 de Vergil Chițac - „Nu există voință din partea administrației pentru redeschiderea Spitalului de Boli Infecțioase”! (VIDEO)

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE. Explicațiile conducerii CMSC! Constănțeanul supărat. A mai dispărut un spațiu verde în Constanța. Platformă betonată în Microrezervația de la CMSN (VIDEO)

31 Jul 2022 1868

Constănțeanul supărat. Gratuitate doar pe timp de noapte. Abonamentele achiziționate pentru plata parcării în municipiu rămân neschimbate

27 Jul 2022 1437

Constănțeanul supărat. Este de neconceput ca Spitalul de infecțioase să funcționeze cu numai 19 paturi pentru populația unui județ întreg și pentru turiștii aflați pe litoral

23 Jul 2022 1118

Constănțeanul supărat. Stațiunea Mamaia. „Metri cubi de beton nu înseamnă turism de calitate”!

11 Jul 2022 1339

Constănțeanul supărat! Facturile la întreținere au explodat. „1 mc apă caldă = 60,87 lei?! Nu e o greșeală!” (GALERIE FOTO)

18 Jun 2022 3942

Constănțeanul supărat. Revoltător. Constanța își trimite pacienții cu boli infecțioase la spitalele din Tulcea și Călărași

09 Jun 2022 2088

Constănțeanul supărat. Accesul din „cartierul consilierilor” pe plaja din Faleză Nord se face pe un drum de țară (GALERIE FOTO)

07 Jun 2022 1643

Constănțeanul supărat. Locuitorii de pe Ștefan cel Mare se plâng că, din cauza lucrărilor, casele lor au căpătat igrasie. Săpăturile ar putea afecta structura de rezistență a clădirilor!

02 Jun 2022 2969

Constănțeanul supărat. Ce a fost și ce a ajuns Piața Pescăruș din municipiul Constanța! (GALERIE FOTO)

30 May 2022 2259

O constănțeancă și-a rupt buza după ce a făcut cunoștință cu „gropile lui Chițac” de pe strada Ștefan cel Mare. Un echipaj SMURD i-a acordat primul ajutor. „Voi consulta un avocat. Călcăm periculos”!

24 May 2022 3640

Constănțeanul supărat. Șapte luni de la incendiu „Bilanț SCBI - Spitalizare continuă închisă!! Deschise 10 paturi de zi și 25 paturi HIV pentru toată Dobrogea!" Chițac rezistă!

23 May 2022 1373

Constănțeanul supărat. Jecmănirea locuitorilor și alungarea turiștilor trebuie să înceteze urgent! PSD a depus un proiect pentru modificarea Regulamentului parcărilor

18 May 2022 1599

Constănțeanul supărat. Groapa de pe strada Traian a împlinit 30 de zile! Primăria Constanța n-are nicio reacție! (GALERIE FOTO)

11 May 2022 1539

Constănțeanul supărat. Agenții economici din Satul de Vacanță amenință cu depunerea unei plângeri penale împotriva primarului Chițac

07 May 2022 1731

Constănțeanul supărat. Prefectul a sesizat neconformități la Regulamentul de acces în Zona Peninsulară și așteaptă Consiliul local să modifice HCL 294/2021

11 Apr 2022 1591